+36 20 599 9900

Eastflow referencia

WorkflowGen tapasztalatok a gyakorlatban

Régi ügyfelünket, egy hazai informatikai fejlesztő nagyvállalat felsővezetőjét Endrét kérdeztük arról, hogy értékeli a WorkflowGen folyamatirányítási rendszert:

 

       Miért használják a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszert?

       Fontos számunkra, hogy a folyamataink szabályozottan működjenek.

A WorkflowGen folyamatirányítási rendszerben az egyes működési folyamatok logikai sorrendje jól lemodellezhető, a munkatársak feladatköreinek és jogosultságainak beállításával könnyen követhető, hogy hol járunk éppen a megvalósítással. Nagyobb, több éves projektek esetében az egyes részfeladatok határidejének átláthatóságában is segítségünkre van, nagy mértékben megkönnyíti a vezetői ellenőrzést, a munkafolyamatok felügyeletét.

 

       Visszatekintve az elmúlt évekre miben tudott hozzájárulni a napi munkához a WorkflowGen?

       Különösen nagy segítségünkre volt a WorkflowGen az elmúlt 2 évben, a pandémia idején, hiszen a digitalizált folyamatok tették lehetővé, hogy az otthoni munkavégzés alatt is a szabályossági kritériumoknak megfelelően tudjuk végezni a munkánkat. A WorkflowGen egy olyan alapvető eszköz, ami nélkülözhetetlen a mai digitális világban.  

 

       Mi a WorkflowGen három legnagyobb előnye az eddigi tapasztalatai szerint?

   1. szabályozott – könnyen megfeleltethető a szervezetünk szabályozottsági előírásainak, 2. lényegesen gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat – nem kell mappákat, aktákat, iratokat tologatni, aláíró kartonokkal vesződni, 3. helytől való függetlenséget és kontrollálási lehetőséget biztosít a vezetők számára

 

       Milyen projektekben alkalmazzák?

   A WorkflowGen nem projektspecifikus eszköz, hanem egy sokrétű, több szervezeti egységet átfogóan menedzselő szoftver, amelynek köszönhetően a szervezet hatékonyabb működést tud felmutatni. Évente több, mint 200 beszerzést bonyolítunk le. A beszerzéstől kezdve a számlázáson, vagy a HR-en át minden területet átölel és segíti ezek összehangolását, amivel a napi munka gördülékenységéhez járul hozzá.

 

       Miért a WorkflowGen-re esett a választásuk?

    Ahogyan a munkavégzésben, úgy a munkaeszközeink kiválasztásában is fontos számunkra a minőség. Egy bizonyos cégméret fölött minden cégvezetőnek ajánlanám, hiszen egyszerűen használható, paraméterezhető és számokban, munkaórákban is mérhetően hatékonyabb és eredményesebb munkavégzést tesz lehetővé.

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ