+36 20 599 9900

workflowgen_business

Automatizáció és vállalati hatékonyság BPM szoftverrel

Hogyan növelhető a vállalati hatékonyság automatizációval és egy nemzetközileg elismert workflow rendszerrel?

 

A WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszerrel a szervezet szinte minden szegmensében automatizálhatók a munkafolyamatok, kioszthatók és nyomon követhetők a feladatok felelősök szerint, gyorsabbá válik a riportálás, a kérelmek létrehozása és jóváhagyatása is integrálhatóvá válik (az előre beállított jogosultságoknak köszönhetően), a dokumentumkezelés és a statisztikák készítése, ezáltal az egyes munkafázisok időmendzsmentje könnyebben szervezhető és optimalizálható.

 

Középvállalatok esetében egy bizonyos munkamennyiség fölött a legtöbb részlegnél kiderül, hogy az eddigi Excel alapú megoldások bonyolultak, nehezen követhetők és a rengeteg teendő között könnyen elveszhetnek a munkatársak. Sok esetben a dolgozók e-mailben osztják ki a feladatokat és ott jeleznek vissza a tevékenységekről és a feladat státuszával kapcsolatban. A WorkflowGen tartalmaz feladatosztó rendszert, illetve emlékezteti a határidőkre, az elvégzetlen feladatokra is a munkatársakat.

 

Nagyvállalatok esetében fontosnak tartjuk az agilis szemléletmódot, mellyel gyorsítható a projektek elvégzési ideje. Ahhoz, hogy egy nagyvállalati struktúrába beilleszthető legyen a workflow rendszer, tartalmaznia kell a legtöbb népszerű külső szoftver integrációját (ERP rendszerek, Cloud, Google Workspace, MS Office).

 

WorkflowGen Workflow Software and Low-Code Platform

 

A dashboard segítségével könnyedén navigálhat a rendszerben, áttekintheti aktív folyamatait és kérelmeit státusz szerint, jogosultságokat oszthat ki és akár kategória szerint is keresheti feladatait/folyamatban lévő ügyeit.

 

How to use the Dashboard - Workflow Portal - WorkflowGen

A workflow rendszer hatékonyan támogatja a munkszervezést és a munkafolyamatokat legyen szó akár közepes-, akár nagyvállalatról.

 

Ha Ön is szeretne időt és költséget optimalizálni, javasoljuk a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer bevezetését, amely a már meglévő rendszerekhez is könnyedén integrálható!

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ