+36 20 599 9900

Eastflow Technology

Tudjon meg többet rólunk és arról, hogy miben segíthetünk vállalkozása számára!

ISMERJE MEG A CÉGET

Cégünk a kanadai WorkflowGen szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója. Ezen kívül üzleti elemző és folyamatmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk vállalkozások számára.

Az EastFlow Technology a WorkflowGen keretrendszer megoldásával segít, hogy a vállalati bonyolult folyamatokra megoldást találjunk, és hatékonyan segítsük partnereink üzleti működését, eredményességét!

A WorkflowGen segítségével strukturálhatók a vállalati folyamatok, ezáltal növelhető a hatékonyság. Saját kiegészítőinkkel felvértezve (Eastform, FileFolder, Eastapp) minden igényre tudunk nyújtani megoldást.

Ismerj meg minket!

Ez a mi küldetésünk.

1.

Alapvetőnek tartjuk Ügyfeleink szervezeti működésének megértését, az alapos tervezést, illetve a minőségi előírások maradéktalan betartását. Legfőbb értékünk munkatársaink széles körű tapasztalatában, a folyamatosan fejlesztett tudásukban, szakértelmükben rejlik.

2.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a működést hatékonyan támogató informatikai megoldást szállítsunk Megbízóink számára, és elősegítsük üzleti eredményességüket!

3.

Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a legkülönbözőbb területeken (ipar, energetika, közigazgatás, pénzügy, telekommunikáció).

Peredi János

Peredi János

Tulajdonos

Szabó Imre

Szabó Imre

Ügyvezető

Berki Anikó

Berki Anikó

Key Account Manager

Közel 20 év tapasztalata a folyamatmenedzsment területén

Az EastFlow Technology Kft 2003-ban alapult Magyarországon azzal a céllal, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a vállalkozók folyamatait digitális megoldásokkal. Mára professzionális üzleti elemző, folyamatmenedzsment specialista munkatársaink vannak, akik töretlen lelkesedéssel segítenek vállalkozásoknak folyamataik optimalizálásában.

Megoldás egy digitális világnak

Ahhoz, hogy kezelni tudjuk az állandó változások által indukált bonyolult vállalati folyamatokat, olyan megoldásra van szükségünk, ami a legközvetlenebb utat biztosítja gondolatainktól a véghezvitelig. Az EastFlow Technology célja, hogy olyan átlátható, hatékony keretrendszert biztosítson, amely a fejlett technológia révén segíthet a szervezeti bonyolultság egyszerű kezelésében.

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ