+36 20 599 9900

WorkflowGen

Lépjen szintet vállalkozása digitalizálásával, tegye hatékonyabbá a munkaerő feladatokra fordított idejét! A WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszert olyan hazai és nemzetközi nagyvállalatok használják, mint a Canon, pwc, Toshiba, Sága Magyarország és Allianz.

MIRE HASZNÁLHATÓ a WORKFLOWGEN?

Szabályzott munkafolyamatokkal elérhető a vállalati stabilitás.

A WorkflowGen program mindig precízen előkészítve pontosan annak a személynek adja a feladatot, akinek dolga van az üggyel, hatékonyan végigvezeti a munkafázisokon a feladatvégzőket.

 

Használatával nincs több megrekedt folyamat vagy menet közben elveszett kérelem. Minden lépésnél konkrét felelős (vagy felelősök köre) adható meg és szabályozható az adott esemény végső határideje is.

Automatizált folyamatok, felhasználóbarát felület

A WorkflowGen integráltan tartalmazza a folyamatok tervezésére, azok támogatására, monitorozására, illetve a statisztikák készítésére alkalmas modulokat.

 

A folyamatmodell elkészítését, paraméterezését követően azonnal tesztelhető/futtatható a folyamat, nincs szükség program kód írására. A feladatvégző űrlapok grafikus űrlapszerkesztő segítségével gyorsan elkészíthetők és a folyamatlépésekhez kapcsolhatók.


A WokflowGen két, böngésző segítségével elérhető felületből, felhasználói és adminisztrátori modulból áll. A munkafolyamatok a könnyen kezelhető, testre szabható, felhasználóbarát felhasználói felület segítségével indíthatók.

Jogosultságkezelés, visszakövetés

Jogosultság függvényében megtekinthető a munkafolyamatokhoz kapcsolódó minden információ: történetiség, résztvevők, státuszok, döntések, kapcsolódó dokumentumok, teendők, határidők, késedelmek, statisztikák.

 

Keresési és nyomkövetési funkcióinak köszönhetően könnyen átláthatók és kezelhetők a még folyamatban lévő és a már lezárt munkafolyamatok, saját magunk és csoportunk teendői is.

 

A grafikus megjelenítési képességeknek köszönhetően pedig a legkomplexebb munkafolyamatok is leegyszerűsödnek, és a késedelmes folyamatok, illetve a határidős feladatok is vizuálisan jól elkülönülnek a többitől.

Kiegészítő modulokkal elérhető

A WorkflowGen egy praktikus és rugalmas megoldás a munka- és adminisztratív folyamatok automatizálására, optimalizálására.

A WorklowGen kiegészítései, az EastDoc és FileFolder dokumentum- és űrlapkezelő modul, amelyekkel dokumentumtár és egyedi űrlapok létrehozása/kezelése valósítható meg programozás nélkül. Ezen modulok opcionálisan választhatók.

Az adminisztrátori modul használatával definiálhatók az újabb munkafolyamatok vagy megváltoztathatók a régiek, menedzselhetők a felhasználói információk és jogosultságok, valamint a munkafolyamatok résztvevői.

Grafikus folyamatmodellezés

 A grafikus munkafolyamat modellező/tervező eszköz az üzleti modellező analitikusok számára is jól használható, ugyanakkor segítségével a legkomplexebb feltételrendszert és elágazásokat tartalmazó munkafolyamatok is megvalósíthatók. Az interaktív feladatvégzéshez szükséges elektronikus űrlapok a grafikus űrlap szerkesztő segítségével programozás nélkül megtervezhetők, elkészíthetők.

 

Széles körű statisztikái segítségével optimalizálhatók a szervezet folyamatai. A testreszabott statisztikai adatok nézet formájában is eltárolhatóak.


A WorkflowGen egyszerűen és gyorsan integrálható az SAP-val, a világ vezető ERP rendszerével is.

A WorkflowGen rendszer 12 előnye

1.

Workflow optimalizálás

A munkafolyamatok optimalizálásából fakadóan azonnali hatékonysági és pénzügyi előny realizálható alacsony üzemeltetési költség mellett.

2.

Elektronikus dokumentumok

A papír formanyomtatványok, űrlapok hatékonyan és gyorsan elektronizálhatóak, egyúttal az elektronikus űrlapok használatával – a papírmentes iroda irányába előrelépve – a dokumentumok elkészítési és kezelési költségeit is csökkenti (EastDoc modul).

3.

Hibalehetőségek csökkentése

A munkavégzés során a hibalehetőségek számát jelentősen csökkenti, mivel az elektronikus űrlapokon adatellenőrzést végez (kötelezően kitöltendő mezők, mezőtartalomtól függő vezérlés, formátum- és tartalmi ellenőrzések).

4.

Egységes, struktúrált feladatkezelés

A munkavégzés során a manuális vagy strukturálatlan e-mail forgalom helyett egységes, átlátható feladatkezelést valósít meg. Így drasztikusan csökkenti a munkafolyamatok átfutási idejét a hagyományos eljárásokhoz képest.

5.

Munkavállalói tevékenységek monitorozása

Jelentősen csökkenti a folyamatok monitorozásának idejét, ezzel csökkentve a vezetők statisztikák elkészítésére fordított munkaóráinak számát (valósidejű és testre szabható, ad-hoc riportok, statisztikák, visszakövethetőség).

6.

Valósidejű, online követés

Optimalizálja az információfeldolgozást a munkafolyamatok on-line kezelésének köszönhetően: e-mail figyelmeztetések, online jóváhagyás, keresés, a feladatok, státuszok és határidők valósidejű követése.

7.

Segítség a munkavállalóknak is

A rendszer funkcionalitásából adódóan folyamatosan követhető, hogy „kinek, mit és mikor kell tennie?”, illetve, „ki, mit és mikor tett?”. Csak a szükséges résztvevőket vonja be a munkafolyamatokba, az információkat intelligens módon irányítva a szervezetben.

8.

Grafikus folyamattervező eszköz

A beépített grafikus folyamattervező eszköz segítségével gyorsan, egyszerűen tervezhetők és implementálhatók a munkafolyamatok. Gyors bevezetés után a rendszer önállóan is bővíthető.

9.

Szinkronizálja meglévő adatbázisát

A felhasználói információk a meglévő adatbázisokkal szinkronizálhatók (Active Directory, bármilyen LDAP alapú). Vékony kliens technológiával (WEBes felület) működik és a meglévő vállalati infrastruktúrára épít, nincs szükség hardver/szoftver beruházásra.

10.

Integrálhatja vállalati szoftvereivel

A legkorszerűbb technológiák alkalmazásának köszönhetően illeszthető a meglévő adatbázisokhoz, háttérrendszerekhez és alkalmazásokhoz (pl. ERP, CRM, dokumentumkezelő). A WorkflowGen-nel a vállalati folyamatok az SAP ERP rendszerrel szorosan együttműködve is kialakíthatók.

11.

Jogosultságkezelés, hozzáférések

Fejlett biztonsági és jogosultsági rendszere lehetővé teszi, hogy minden felhasználó csak a számára engedélyezett információt tekintse meg. Ezáltal pontosan meghatározhatók a felelősök és csökkenthető a hibalehetőségek száma.

12.

Mobilbarát, online elérhető rendszer

A rendszer 100%-ban mobilbarát, reszponzív. Így bármikor értesülhet az eseményekről, akár külsős meeting során is elérheti gyorsan, mobileszközéről vállalkozása adatait, tevékenységeket.

gyors bevezetés
Hogyan történik a WorkflowGen bevezetése?

A moduláris felépítésének köszönhetően a WorkflowGen rendkívül gyorsan bevezethető, így munkatársai akár néhány hét elteltével használatba vehetik az új rendszert. Szintén felépítéséből adódik, hogy könnyen bővíthető újabb folyamatokkal vagy kiterjeszthető a szervezet más egységeire is. Ehhez nem szükséges programozói ismeret, a grafikus felületen az Ön munkatársai is készíthetnek újabb workflow-kat.

Workflow portál jellemzői

A rendszer alapjai

Értesítések

Statisztikák és riportok

e-Formok

Kiegészítő termékeink

EastDoc

Kis- és középvállalkozások, intézmények számára ideális

EastDoc az Advantys WorkflowGen termékével együttműködő, adatcserét folytató űrlapfejlesztő és -megjelenítő keretrendszer, mely biztosítja a WorkflowGen-ben implementált folyamatok űrlapjainak ellenőrzött, egységes, gyors és hatékony kialakítását. Használatát egy beépített grafikus űrlap szerkesztő modul is segíti. A rendszertől különállóan is működőképes kiegészítő.

FileFolder

Dokumentumok, sablonok kezelése egyszerűen

FileFolder modul segítségével a folyamatokhoz vagy űrlapokhoz dokumentumok csatolása lehetséges a szokásos dokumentum- és iratkezelő műveletekkel (check-in/-out, naplózás, verziókezelés, dokumentum iktatása, stb.). Ezen a modulon keresztül valósul meg a külső dokumentum- és iratkezelő rendszerekhez szükséges illesztés is.

EastDoc

Webes űrlapok létrehozása, használata hatékonyan

EastDoc az Advantys WorkflowGen termékével együttműködő, adatcserét folytató űrlapfejlesztő és -megjelenítő keretrendszer, mely biztosítja a WorkflowGen-ben implementált folyamatok űrlapjainak ellenőrzött, egységes, gyors és hatékony kialakítását. Használatát egy beépített grafikus űrlapszerkesztő modul is segíti. A rendszertől különállóan is működőképes kiegészítő.

EastReport Plus

Automatizálja üzleti jelentéseinek elkészítését

Az EastReport Plus riportozó modul lehetővé teszi, hogy a végfelhasználók a kifejlesztett rendszerben összegyűlt, illetve az egyéb üzleti adatbázisaikban meglevő adatokat egységesen elemezzék. Segít a futó folyamatokba történő egyedi vagy akár csoportos beavatkozás, vagy feladatvégrehajtás tekintetében is, de segítségével akár törzsadatok is karbantarthatóak.

Próbálja ki a WorkflowGen-t!

Az ingyenes demó keretében szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és kipróbálhatja a szoftvert vállalkozására szabva.

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ