+36 20 599 9900

Pozitív ügyféltapasztalatok a WorkflowGen keretrendszeréről

Az egyre gyorsuló digitalizáció komoly kihívás elé állít minden vállalatot. Annak érdekében, hogy tartani tudják a lépést a folyamatos változásokkal, fontos, hogy az üzleti folyamatok minden eddiginél hatékonyabban működjenek. Ebben segít a WorkflowGen – arról pedig, hogy pontosan hogyan teszi ezt és melyek a legnagyobb előnyei, bemutatjuk egy nagyvállalati ügyfelünk tapasztalatait és tanácsait.

 

Korszerű, adatalapú megközelítés – hatékonyabb vállalati működés

Járműipari partnerünknek fontos volt, hogy a folyamatosan növekvő, több forrásból érkező nagyvállalati teendők átláthatóak maradjanak. Az addigi Excel-alapú feladatkövetési rendszer ennek a kihívásnak már nem tudott megfelelni, ezért el kellett gondolkodniuk egy hatékonyabb megoldáson. A WorkflowGen modern, adatalapú megközelítésével segített a vállalati működést még produktívabbá tenni: a jóváhagyások gyorsabbá, a munkafolyamatok lekövetése átláthatóbbá, a meetingek pedig rövidebbé váltak. Ám ez csak néhány a keretrendszer legnagyobb előnyei közül!

 

Könnyű kezelhetőség

A WorkflowGen ugyanis nem egy hagyományos szoftver. Alapja az előző blogcikkben már ismertetett, low-code fejlesztési platform, mely nem igényel különösebb kódolási, kódírási tudást. Nagyvállalati ügyfelünk így egy grafikus folyamatábra tervező és paraméterező segítségével egyszerűen létrehozhatott komplett folyamatokat, alfolyamatokat, illetve beállíthatta ezek teljeskörű műkődését . Ehhez nem kellett új embereket felvennie, elég volt egy belső projektcsapatot dedikálnia a termelést és a folyamataikat ismerő szakembereiből. Ebből a csapatból egy csapattag közvetlenül velünk, az Eastflow-val dolgozott együtt és „tolmácsolta” mindkét irányba a felmerülő kérdéseket, igényeket.

 

A sikeres bevezetésnek köszönhetően az eddig nagyon hosszú ideig tartó jóváhagyások, „aláírásvadászatok” helyébe az egy kattintásos jóváhagyás vagy elutasítás lépett – rengeteg időt spórolva meg ügyfelünknek. A rendszerrel a formanyomtatványok kitöltése is automatizálhatóvá vált, valamint a WorkflowGen világos státusz információinak köszönhetően számos meeting lerövidült, illetve feleslegessé vált.

 

Minden folyamat egy helyen

A vállalat mintegy 19 folyamatot automatizált szoftverünk segítségével, melyek közül számos a gyártási folyamattal áll összefüggésben. A gépképesség, a rizikóelemzés, az elkészített árajánlattok, vagy épp a vevői megrendelések is áttekinthetőbbé váltak az aktualitásokat mutató, a felhasználói dashboardra kitűzhető diagramok, nézetek és folyamatkövetési ábrák segítségével, de persze lehetőség van a „lefúrásra” az adatok mélyebb elemzésére és szükség esetén az operatív beavatkozásra is.  Mindemellett a WorkflowGenhez akár külsős beszállítók is kaphatnak hozzáférést, így az ő ügyeiket sem szükséges külön programban kezelnünk.

 

A rendszer fogadtatása, a kételyek leküzdése

Eleinte – érthető módon – a kollégák körében felmerült némi bizonytalanság, hogyan is fogja a folyamatok automatizálása az ő érdekeiket szolgálni. Ezt partnerünk több lépcsőben oldotta meg: egyrészt minden szakterületnél kijelölt 1-1 olyan munkatársat, aki segített betanulni a többieknek, másrészt olyan kollektív oktatási alkalmakat szervezett, ahol a kollégák kérdezhettek is. Ezen alkalmakkor igyekeztek tudatosítani a csapatukkal: a szoftver bevezetése hosszú távon az érdekeiket szolgálja, hiszen az ő munkájukat teszi gördülékenyebbé.

 

Összegezve tapasztalataikat, nagyvállalati ügyfelünk úgy látja, a WorkflowGen bevezetése óta céges folyamataik áttekinthetőbbekké, munkavégzésük pedig gyorsabbá, gördülékenyebbé vált – a munkavállalók és a menedzsment legnagyobb megelégedésére.

 

Ön is szeretné, ha hatékonyabbá válnának munkafolyamatai?

Forduljon hozzánk bizalommal: https://eastflow.hu/kapcsolat/ !

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ