+36 20 599 9900

Low-code megoldások a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszerben

A low-code, vagyis a kevés kódolással megvalósítható fejlesztés alapvetően egy funkcionális, üzleti alapú megközelítést jelent. A low-code fejlesztési platfom legnagyobb előnye abban rejlik, hogy minimális kézi kódolással, gyorsan és hatékonyan lehet elkészíteni és bevezetni, vagy módosítani üzleti alkalmazásokat. És mindezt alacsony költség mellett, hiszen nem szükséges szoftverfejlesztőket, vagy programozókat alkalmazni hozzá. Az üzleti folyamatok ismeretében – a külső környezethez és a vállalati kihívásokhoz igazodva –, kevés informatikai háttértudással is könnyen és gyorsan lehet kialakítani, módosítani az ilyen rendszereken alapuló megoldásokat, illetve ezek funkcionális működését.


Low-code a gyakorlatban

A WorkflowGen folyamatmenedzsment keretrendszerben, a low-code koncepciót teljesítve, csupán paraméterek beállításával és grafikus rajzeszközök segítségével, fejlesztő tudás nélkül, kevés energiabefektetéssel lehet elkészíteni az új felületeket és működési modelleket. Kódolását tekintve nagyon egyszerű és felhasználóbarát megoldásról van szó, amit például akár egy folyamatmérnök, gyártási mérnök, pénzügyi, gazdasági, HR, vagy operatív vezető is ki tud használni, hiszen a siker elsősorban az adott cég működésének, munkafolyamatainak ismeretén alapszik.

Mi, az Eastflow-nál a WorkflowGen low-code eszköztárát minden esetben az üzleti folyamatokhoz igazítjuk, szükség esetén kiegészítjük, az adott célterület szempontjai szerint még optimálisabb „építőkockákat” biztosítunk Partnereink számára, hogy azokból építkezve állíthassák össze az adott projektben alkalmazható workflow menedzsment digitalizált folyamatait. Mindezt szakmai tanácsadással támogatjuk.


Egy piaci versenyben résztvevő vállalkozásnál nagy hangsúlyt kell fektetni az ilyen jellegű szoftverekre, amelyek gyorsan elkészülnek és könnyen módosíthatók. Nem érdemes tradicionális szoftverekkel fejleszteni, kialakítani a megoldást, mert mire azok elkészülnek, már a piac jóval a vállalkozás előtt jár. Egy ilyen alapokon nyugvó megoldás fejlesztése rengeteg idő, pénz, energia és munkaóra, így adott esetben nem lehet tartani a lépést, az üzleti igényekkel, a piaccal, a versenytársakkal. Ez az elvárás hívta életre a low-code alapú megoldásokat.


Gyorsaság, precizitás, könnyű módosíthatóság

Ez a három kulcsszó az, amire a low code felépül. Azoknak a vállalatoknak ajánljuk ezeket a fejlesztéseket, akik a piaci versenyben lépéselőnyre szeretnének szert tenni versenytársaikkal szemben. Itt a lehető legfontosabb az üzleti igények kiszolgálása mellett a precizitás, az idő és a befektetett munka mennyisége. Például egy űrlapfelületű alkalmazást és a kapcsolódó logikai munkafolyamatot ebben a fejlesztési rendszerben egy nem informatikus, de az adott területen szakértő kolléga is hatékonyan össze tudja állítani, és mindez átlátható és igény esetén, rugalmasan módosítható, karbantartható is lesz – ami a versenyelőny egyik fontos összetevője lehet.


Összességében elmondható, hogy a low-code egy jól kezelhető, célorientált, hatékony programozási forma, amit mi, az Eastflow Technology-nál is kihasználunk!


Felkeltette az érdeklődését a WorkflowGen?

Keressen minket bizalommal: https://eastflow.hu/kapcsolat/

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ