+36 20 599 9900

Ezért hatékony a low-code alapokon működő WorkflowGen folyamatirányítási rendszer!

Ha a programozásra gondolunk, talán azonnal átláthatatlan kódrendszerekre, egy egész informatikuscsapat titokzatos munkájára vagy számos lehetséges, egy külső felhasználó számára nehezen megoldhatónak tűnő problémára asszociálunk. Ez nem véletlen, hiszen a hagyományos szoftverkódolás valóban nehezen érthető bárkinek, akinek a szakmája nem kötődik szorosan az IT világához. A cégek jövője azonban a digitális átállásban rejlik – ehhez pedig elengedhetetlen egy, a munkafolyamatokat összefogó, azokat felgyorsító, és hatékony munkaszervezést biztosító folyamatirányítási rendszer. A WorkflowGen folyamatirányítási rendszer a felhasználóbarát low-code programozáson alapszik, így kezelése is gyors és egyszerű. De miben több a low-code, mint a hagyományos kódolás? Cikkünkben bemutatjuk!

Így működik egy hagyományos kódolású szoftver…

Egy hagyományos szoftver elkészítésének lépései az alábbiakban foglalhatóak össze: először meg kell írni a forráskódot, aztán fordítani, telepíteni tesztkörnyezetben, majd tesztelni és végül éles környezetbe telepíteni. Ehhez elengedhetetlen egy szoftverfejlesztő (aki lefejleszti a programot), egy rendszerszervező (aki specifikál), egy folyamatszervező (aki átgondol és optimalizál), valamint egy üzemeltető is (aki az éles rendszerbe segít telepíteni a szoftvert). Tehát minimum négy ember munkája szükséges ahhoz, hogy hosszú távon működtetni lehessen egy hagyományos kódolású szoftvertami vállalati szinten se nem költséghatékony, se nem praktikus. Gondoljunk csak bele: egy folyamat tökéletesítéséhez mind a négy ember munkájára szükség van. Így a szoftver kialakításához és karbantartásához meg kell fizetnünk egy teljes informatikai csapatot. És mi történik akkor, ha adódik egy probléma, de az üzemeltető vagy a fejlesztő éppen nincs bent?

…és így a low-code alapú WorkflowGen!

Fent említett esetben egy kisebb IT csapattal tudnánk csak a folyamatainkat hatékonyan átteni a digitális térbe. Ezzel szemben a low-code rendszeren alapuló WorkflowGen folyamatirányítási rendszer által biztosított keretrendszer alkalmazásával, az abban szereplő, vállalati igényekre szabható modulokkal akár egy IT tapasztalattal rendelkező a cég működését jól ismerő szakmai munkatárs is könnyedén lemodellezheti a munkafolyamatokat – egy folyamatszervezővel együttműködésben, aki átlátja a vállalati folyamatokat és ismeri a workflow keretrendszer működését. Csak a paraméterek beállítására, majd a rendszer tesztelésére van szükség, mielőtt üzembe helyeznénk (élesbe állítanának) a szoftvert, illetve az adott folyamatot. Így lehetővé válik a projektek jóval hatékonyabb, gyorsabb bevezetése is. Egy hagyományos szoftvertől eltérően nagyon egyszerű változtatni is rajta – így igen gyorsan alkalmazkodik a változó körülményekhez. Ez a folyamatosan fokozódó piaci versenyben felmérhetetlen előnyt biztosít az alkalmazó cégeknek.

A rendszer nagymértékben integrálható is: képes kódírás nélküli interfészeket (érintkezési felületet) kiépíteni más rendszerekkel. Számos programmal válik így összeköthetővé, többek között címtárakkal (pl. Active Directory, vagy más, LDAP-alapú címtárakkal). A WorkflowGen folyamatirányítási rendszer ugyanis maga is tud felhasználókat kezelni, hiszen rendelkezik hozzá a teljes adminisztrációs háttérrel és autentikációval. Sőt: nemcsak a felhasználókat, hanem akár a teljes, vállalati hierarchiát is képes átvenni a címtárból. Így egy aláírás „megszerzése” vagy bármilyen, jóváhagyási folyamat is sokkal gyorsabbá és automatikusabbá válhat. 

Összességében tehát elmondható: ügyfeleinknél már bizonyított a WorkflowGen folyamatirányítási rendszer; például munkaeszközök beszerzésénél, igénylésénél, a számlajóváhagyásoknál, a szerődések kezelésénél, illetve a szabadságok igénylésénél és kiadásánál is. A munkafolyamatok automatizálása pedig rengeteg időt és költséget takarított meg számukra.

Ha felkeltettük érdeklődését és Ön is szeretné egy könnyen kezelhető, átlátható és a meglévő rendszerekhez integrálható folyamatirányítási szoftverrel erősíteni cége hatékonyságát, vegye fel velünk a kapcsolatot!
https://eastflow.hu/kapcsolat/ 

 

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ