+36 20 599 9900

Hogyan lehet kiépíteni a folyamatmenedzsment rendszert?

A WorkflowGen bevezetésének első lépéseként felmérjük a megrendelő igényeit, áttekintjük a munkafolyamatokat, a már meglévő rendszereket és a működés alapjait képező dokumentációt.

 

Az előkészítő munkát követően, – az üzleti célokat szem előtt tartva – javaslatot dolgozunk ki a WorkflowGen folyamatirányítási rendszer bevezetésére és alkalmazására. Ennek keretén belül folyamatleírásokat és ehhez kapcsolódó képernyőképeket készítünk, paraméterezzük és lemodellezzük a vállalat működését. Ezt követi a közös finomhangolás.

 

Ha a megrendelő elégedett, véglegesítjük az egyes munkafolyamatok WorkflowGen-be történő adaptációját, képzést tartunk a kulcsfelhasználók számára és elkezdődhet a folyamatirányítás üzembe helyezése és „éles” alkalmazása.

 

Ebben a fázisban ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk a teljes rendszert. Természetesen folyamatos háttértámogatást nyújtunk, de igény esetén arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a megrendelő informatikus munkatársát/munkatársait képzés keretében felkészítsük az átadott rendszer teljeskörű menedzselésére. Rugalmasan és vállalatra szabottan nyújtjuk át a WorkflowGen folyamatirányítási rendszert, hiszen az a célunk, hogy jobbá tegyünk ügyfeleink működését.

 

Jelentkezzen bemutatónkra!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ