A WorkflowGen bevezetésének első lépéseként felmérjük a megrendelő igényeit, áttekintjük a munkafolyamatokat, a már meglévő rendszereket és a működés alapjait képező dokumentációt.

 

Az előkészítő munkát követően, – az üzleti célokat szem előtt tartva – javaslatot dolgozunk ki a WorkflowGen folyamatirányítási rendszer bevezetésére és alkalmazására. Ennek keretén belül folyamatleírásokat és ehhez kapcsolódó képernyőképeket készítünk, paraméterezzük és lemodellezzük a vállalat működését. Ezt követi a közös finomhangolás.

 

Ha a megrendelő elégedett, véglegesítjük az egyes munkafolyamatok WorkflowGen-be történő adaptációját, képzést tartunk a kulcsfelhasználók számára és elkezdődhet a folyamatirányítás üzembe helyezése és „éles” alkalmazása.

 

Ebben a fázisban ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk a teljes rendszert. Természetesen folyamatos háttértámogatást nyújtunk, de igény esetén arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a megrendelő informatikus munkatársát/munkatársait képzés keretében felkészítsük az átadott rendszer teljeskörű menedzselésére. Rugalmasan és vállalatra szabottan nyújtjuk át a WorkflowGen folyamatirányítási rendszert, hiszen az a célunk, hogy jobbá tegyünk ügyfeleink működését.

 

Jelentkezzen bemutatónkra!