+36 20 599 9900

Fejlessze felhasználói és ügyfélélményét a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszerrel!

Az ügyfélélmény és a felhasználói élmény folyamatos javítása a digitális átalakulás egyik legnagyobb hajtóereje. Megmutatjuk, hogyan lehet ebben segítségére a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer!

Maximalizálja ügyfelei elköteleződését és elégedettségét gyors, testre szabható megoldásokkal!
A WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer low-code alapú megközelítése lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy nagyobb mértékű kódolás nélkül fejlesszenek megoldásokat, és gyorsabban elkészíthessék a programok demóit az ügyfelek azonnali visszajelzéseihez. Ez a gyors reagálási képesség biztosítja a vállalkozások számára, hogy kínálatuk megfeleljen az ügyfelek elvárásainak, ami részükről nagyobb elégedettséget eredményez.

Nyűgözze le végfelhasználóit egy részletes, személyre szabható, reszponzív workflow-portállal!
A WorkflowGen szoftver alkalmazása egy több funkcióval rendelkező workflow-portált biztosít. Így központi platformként szolgálhat a felhasználók számára a különböző munkafolyamatok és feladatok során. A mobiltelefonok képernyőihez alkalmazkodó, reszponzív kialakítás biztosítja, hogy a felhasználók bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközön elvégezhessék munkafeladataikat. A testreszabási lehetőségek hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetek a felületet és annak funkcióit a végfelhasználók egyedi igényeihez igazíthassák.

Programozás nélkül, vizuálisan létrehozható webes űrlapok és működési szabályok
A WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer leegyszerűsíti a folyamattervezést egy olyan vizuális felület biztosításával, amely lehetővé teszi a tervezők számára, hogy webes űrlapokat hozzanak létre és működési szabályokat határozzanak meg anélkül, hogy programozói ismeretekre lenne szükségük. Egy drag-and-drop környezetben a folyamattervezők vizuálisan feltérképezhetik a munkafolyamatokat, felhasználóbarát űrlapokat tervezhetnek és automatizált üzleti szabályokat konfigurálhatnak.

Webes űrlapokból üzleti alkalmazások: a WorkflowGennel lehetséges!
A WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer low-code alkalmazásfejlesztési környezete, az előkészített csatlakozási lehetőségek és az integrációs képességek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy összetett integrációkat hozzanak létre, webes űrlapokat üzleti alkalmazásokká alakítsanak át, és a WorkflowGen folyamatmenedzsmentet integrálják meglévő rendszerekkel és adatforrásokkal.

A fejlesztők egyszerűbben tervezhetnek meg és telepíthetnek alkalmazásokat, ezzel csökkentve a fejlesztési időt és lehetővé téve a gyorsabb piacra kerülést. Ez végső soron mind a felhasználói élményt, mind az üzleti műveletek hatékonyságát növeli.

Fedezzen fel még többet a WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer nyújtotta lehetőségekből!
Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ