+36 20 599 9900

WorkflowGen a HR szolgálatában

A közepes-, és nagyvállalatok esetében az emberi erőforrások menedzsmentje összetett és bonyolult folyamat, melynek célja a vállalat hatékonyságának és eredményes működésnek folyamatos fenntartása. A WorkflowGen egy olyan, komplex feladat-központú munkafolyamat támogató rendszer, amely a munkaerő nyilvántartó rendszerek mellett, azok szerves kiegészítéseként járul hozzá a vállalatok költséghatékonyságának megvalósításához.

 

A WorkflowGen folyamatirányítási rendszer segítségével könnyedén ütemezhetők és felügyelhetők az új alkalmazottak ki- és beléptetései, az egyes munkakörökhöz szükséges munkaeszközök igénylése, a jogosultságok és hozzáférések biztosítása az egyes dokumentumokhoz, projektekhez, vagy munkaterületekhez. A féléves/éves teljesítményértékelések során lehívhatók belőle az egyes munkavállalók által elvégzett, lezárt és jóváhagyott projektek éppúgy, mint a folyamatban lévő munkafeladatok. Az egyedi igényeknek megfelelően alakítható, nemzetközi hátterű WorkflowGen keretrendszerben lehetőség van az ütemezett oktatások és képzések (ezek között pl. a tűz-, és munkavédelmi képzések) szervezésére, valamint a szabadságigénylési folyamatok és a helyettesítések automatikus beállítására is – a szervezeti struktúrát leképző jogosultsági körök alkalmazásával.

 

A HR számára hasznos funkció továbbá a kiküldetések és céges utazások menedzselése, melyek átláthatóságát, elszámolását, valamint az adatok elemzésével azok eredményességét és jövőbeli terveztehetőségét is támogatja a WorkflowGen.

 

A rendszerben lévő adatok alapján könnyen és gyorsan készíthet statisztikákat, riportokat, az elkészült dokumentumok iktatása pedig automatizálható. A WorkflowGen folyamatirányítási rendszer a meglévő rendszerekhez jól adaptálható, SAP-hez is integrálható.

Ezek a legfőbb területek a HR-en belül, ahol támogatja a munkafolyamatokat:

• dolgozói be-, és kiléptetés

• munkakörökhöz kapcsolódó munkaeszközök igénylése

• munkakörökhöz kapcsolódó jogosultságo, hozzáférések beállítása, változások követése és szabályozása

• szabadságigénylési és helyettesítési folyamat

• oktatások, képzések ütemezése (szakmai továbbképzések, nyelvi képzések, tűz-, és munkavédelem)

• utazásszervezés, kiküldetések elszámolása és költségtervezése

• riportok, statisztikák, elemzések készítése

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje szoftverünk demóját, és ismerje meg a WorkflowGen-t!

Optimalizálja velünk működését, használja ki a munkaerő menedzsmentben rejlő, eddig még kiaknázatlan lehetőségeket!

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ