2022 fontos mérföldkő volt az Eastflow Technology számára. Számos új ügyféllel, szakmai tapasztalattal és újdonsággal gyarapodtunk, valamint tovább növeltük jelenlétünket a digitális térben.

 

Dinamikus növekedés

Az idei évben tovább bővült vállalati ügyfeleink köre: számos hazai közép-, és nagyvállalat, illetve államigazgatási, közigazgatási szervezet is bizalmat szavazott a WorkflowGen-nek. Több helyen a már korábban alkalmazott folyamatirányítási rendszer bővítésére került sor. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évben – többek között – a Poppe + Potthoff Hungária Kft. is Partnerünk lett, ahol bevezetést követően, önállóan használják a WorkflowGen keretrendszerét, belsőleg fejlesztve a folyamatokat, melyek például a feladatkiosztást és feladatkövetést támogatják.

 

Folyamatos fejlesztések

A leggyakrabban felmerülő igény a WorkflowGen iránt érdeklődők körében az, hogy elektronikus aláírásokat tudjanak készíteni, vagy különböző igényeket kezelni a webshop felületeken. Folyamatokat tekintve az ügyfélszolgálati folyamatok, vezetői funkciók, számlajóváhagyások azok, amelyeket a leggyakrabban alkalmaznak a WorkflowGen keretrendszerében. Ezeknek a visszajelzéseknek eleget téve megújítottuk az EastDoc nevű webes-űrlap és dokumentumtervező és kezelő alkalmazásunkat, white-label-ezhető, modern, reszponzív felületet fejlesztettünk hozzá, továbbá az új projektekben a működés és a felhasználói felületek előzetes vizuális bemutatására és az ügyfelekkel való előzetes egyeztetésére, új eszközt választottunk és vezettünk be.

 

Megfelelés a kihívásoknak

Szakmailag és vállalati szempontból is nagy kihívást jelentett számunkra a Covid-19 járvány. Ügyfeleink tevékenységét, rugalmasságuk növelését egyedi fejlesztésekkel segítettünk, valamint megszerveztük, hogy munkavállalóink nagyrészt home-office munkavégzést folytathassanak. Elemzéseink alapján úgy látjuk, hogy ez a munkaszervezés pozitív hatással volt cégünk működésére, eredményességére, ezért továbbra is fenntartjuk

.

Teljeskörű online jelenlét

Az év első felében elkészítettük megújult weboldalunkat, ami informatív, átlátható, felhasználóbarát és a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgálja. Elindítottunk egy blog szekciót is, ahol a folyamatmenedzsmenttel kapcsolatos érdekes, edukatív tartalmakat osztunk meg minden hónapban. Emellett lendületesen építjük LinkedIn közösségünket is, ahol már több, mint 270-en követik napi szinten tevékenységünket. Novemberben megtartottuk az első Workflow Mesterkurzus Webináriumot, számlajóváhagyás és számlafeldolgozás témában, ami hatalmas sikert aratott az érdeklődők körében. Az előadást, a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: https://eastflow.hu/workflow-webinarium/ 

2023 első felében tovább folytatjuk a Workflow Mesterkurzus Webinárium sorozatunkat.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy év alatt ennyit fejlődhettünk! Köszönjük Partnereinknek, hogy velünk tartottak! A jövőben is arra törekszünk, hogy jobbá tegyük ügyfeleink működését!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk az Eastflow Technology minden munkatársa nevében!