+36 20 599 9900

Mozgalmas év az Eastflow-nál

2022 fontos mérföldkő volt az Eastflow Technology számára. Számos új ügyféllel, szakmai tapasztalattal és újdonsággal gyarapodtunk, valamint tovább növeltük jelenlétünket a digitális térben.

 

Dinamikus növekedés

Az idei évben tovább bővült vállalati ügyfeleink köre: számos hazai közép-, és nagyvállalat, illetve államigazgatási, közigazgatási szervezet is bizalmat szavazott a WorkflowGen-nek. Több helyen a már korábban alkalmazott folyamatirányítási rendszer bővítésére került sor. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évben – többek között – a Poppe + Potthoff Hungária Kft. is Partnerünk lett, ahol bevezetést követően, önállóan használják a WorkflowGen keretrendszerét, belsőleg fejlesztve a folyamatokat, melyek például a feladatkiosztást és feladatkövetést támogatják.

 

Folyamatos fejlesztések

A leggyakrabban felmerülő igény a WorkflowGen iránt érdeklődők körében az, hogy elektronikus aláírásokat tudjanak készíteni, vagy különböző igényeket kezelni a webshop felületeken. Folyamatokat tekintve az ügyfélszolgálati folyamatok, vezetői funkciók, számlajóváhagyások azok, amelyeket a leggyakrabban alkalmaznak a WorkflowGen keretrendszerében. Ezeknek a visszajelzéseknek eleget téve megújítottuk az EastDoc nevű webes-űrlap és dokumentumtervező és kezelő alkalmazásunkat, white-label-ezhető, modern, reszponzív felületet fejlesztettünk hozzá, továbbá az új projektekben a működés és a felhasználói felületek előzetes vizuális bemutatására és az ügyfelekkel való előzetes egyeztetésére, új eszközt választottunk és vezettünk be.

 

Megfelelés a kihívásoknak

Szakmailag és vállalati szempontból is nagy kihívást jelentett számunkra a Covid-19 járvány. Ügyfeleink tevékenységét, rugalmasságuk növelését egyedi fejlesztésekkel segítettünk, valamint megszerveztük, hogy munkavállalóink nagyrészt home-office munkavégzést folytathassanak. Elemzéseink alapján úgy látjuk, hogy ez a munkaszervezés pozitív hatással volt cégünk működésére, eredményességére, ezért továbbra is fenntartjuk

.

Teljeskörű online jelenlét

Az év első felében elkészítettük megújult weboldalunkat, ami informatív, átlátható, felhasználóbarát és a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgálja. Elindítottunk egy blog szekciót is, ahol a folyamatmenedzsmenttel kapcsolatos érdekes, edukatív tartalmakat osztunk meg minden hónapban. Emellett lendületesen építjük LinkedIn közösségünket is, ahol már több, mint 270-en követik napi szinten tevékenységünket. Novemberben megtartottuk az első Workflow Mesterkurzus Webináriumot, számlajóváhagyás és számlafeldolgozás témában, ami hatalmas sikert aratott az érdeklődők körében. Az előadást, a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: https://eastflow.hu/workflow-webinarium/ 

2023 első felében tovább folytatjuk a Workflow Mesterkurzus Webinárium sorozatunkat.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy év alatt ennyit fejlődhettünk! Köszönjük Partnereinknek, hogy velünk tartottak! A jövőben is arra törekszünk, hogy jobbá tegyük ügyfeleink működését!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk az Eastflow Technology minden munkatársa nevében!

Scroll to Top

Ingyenes demó kérése

Próbálja ki a WorkflowGen rendszert INGYENESEN!

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol közösen ütemeznek egy időpontot a rendszer kipróbálására.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa látogatóinknak.  További információ