Workflow alkalmazások

Azzal foglalkozunk, hogy jobbá tegyük ügyfeleink működését!

Napjaink felgyorsult világában egyre fontosabbá válik a meglévő idő minél hatékonyabb felhasználása és a beérkező igényekre való gyors, pontos reagálás. Mind az üzleti, mind a privát életben egyre inkább kiszorul a több ezer éve bevált papír alapú társadalmi modell és helyét óriás léptekkel veszi át az elektronikus társadalmi berendezkedés. Ez alól eddig a vállalati és kormányzati adminisztrációs terület volt kivétel, amely helyzeténél fogva kulcsfontosságú volt, így nem engedhette meg magának a jól bevált tradícióktól való eltávolodást. Azonban pont emiatt lett sokszor hátráltatója és akadálya az üzletileg kulcsfontosságú gyors reakciókészségnek és rugalmasságnak.

 

Napjainkban erre a problémára adnak tökéletes megoldást az úgynevezett (Human) Workflow rendszerek, amelyek hathatósan segítik és szabályozzák a különböző munkafolyamatokat. A Workflow program mindig pontosan előkészítve pontosan annak adja a feladatot, akinek dolga van az üggyel, hatékonyan végigvezeti a munkafázisokon a feladatvégzőket. Használatukkal nincs több megrekedt folyamat vagy menet közben elveszett ügy. Minden lépésnél konkrét felelős (vagy felelősök köre) adható meg és szabályozható az adott esemény végső határideje is.

A WorkflowGen munkafolyamat támogató rendszert a vállalati szféra kiélezett versenye hívta életre. A cégek egyedi igényeire fókuszálva testre szabható megoldást nyújt a vállalatközi és belső üzleti/adminisztratív folyamatok felgyorsítására, ezzel értékes időt és energiát felszabadítva. Az átlátható, szabályozott ügymenet, az emberi erőforrások optimális elosztása, a költségcsökkentő elektronikus adminisztráció és az ellenőrizhető működés következtében jelentősen nő a vállalati/hivatali hatékonyság.
A WorkflowGen egy teljes körű BPM/Workflow (üzleti folyamat menedzsment) szoftver, amelyet már több mint 1.000 ügyfél választott világszerte. Segítségével egyszerűen és gyorsan automatizálhatóak a céges munkafolyamatok. Már néhány folyamat automatizálásával is rövid idő alatt, akár egy éven belül megtérülnek a bevezetés költségei. A termék magyar nyelvű, web-alapú, rugalmas, gyorsan testre szabható és könnyen illeszthető a meglévő informatikai rendszerekhez. Megéri az Ön vállalatának a WorkflowGen-t bevezetni?

Hatékonyság
Átláthatóság
Szervezettség
Költségcsökkentés

A WorkflowGen integráltan tartalmazza a folyamatok tervezésére, azok támogatására, monitorozására, illetve a statisztikák készítésére alkalmas modulokat. A folyamatmodell elkészítését, paraméterezését követően azonnal tesztelhető/futtatható a folyamat, nincs szükség program kód írására. A feladatvégző űrlapok grafikus űrlapszerkesztő segítségével gyorsan elkészíthetők és a folyamatlépésekhez kapcsolhatók.
A WokflowGen két, böngésző segítségével elérhető felületből, felhasználói és adminisztrátori modulból áll. A munkafolyamatok a könnyen kezelhető, testre szabható, felhasználóbarát felhasználói felület segítségével indíthatók.

 

Jogosultság függvényében megtekinthető a munkafolyamatokhoz kapcsolódó minden információ: történetiség, résztvevők, státuszok, döntések, kapcsolódó dokumentumok, teendők, határidők, késedelmek, statisztikák. Keresési és nyomkövetési funkcióinak köszönhetően könnyen átláthatók és kezelhetők a még folyamatban lévő és a már lezárt munkafolyamatok, sajátmagunk és csoportunk teendői is. A grafikus megjelenítési képességeknek köszönhetően pedig a legkomplexebb munkafolyamatok is leegyszerűsödnek, és a késedelmes folyamatok, illetve a határidős feladatok is vizuálisan jól elkülönülnek a többitől.

Tehát a WorkflowGen egy praktikus és rugalmas megoldás a munka- és adminisztratív folyamatok automatizálására, optimalizálására.
A WorklowGen kiegészítései, a EastDoc és FileFolder dokumentum- és űrlapkezelő modul, amelyekkel dokumentumtár és egyedi űrlapok létrehozása/kezelése valósítható meg programozás nélkül. Ezen modulok opcionálisan választhatók.

 

Az adminisztrátori modul használatával definiálhatók az újabb munkafolyamatok vagy megváltoztathatók a régiek, menedzselhetők a felhasználói információk és jogosultságok, valamint a munkafolyamatok résztvevői. A grafikus munkafolyamat modellező/tervező eszköz az üzleti modellező analitikusok számára is jól használható, ugyanakkor segítségével a legkomplexebb feltételrendszert és elágazásokat tartalmazó munkafolyamatok is megvalósíthatók. Az interaktív feladatvégzéshez szükséges elektronikus űrlapok a grafikus űrlap szerkesztő segítségével programozás nélkül megtervezhetők, elkészíthetők.
Széles körű statisztikái segítségével optimalizálhatók a szervezet folyamatai. A testreszabott statisztikai adatok nézet formájában is eltárolhatóak.
A WorkflowGen egyszerűen és gyorsan integrálható az SAP-val, a világ vezető ERP rendszerével is.

A WorkflowGen előnyei

A munkafolyamatok optimalizálásából fakadóan azonnali hatékonysági és pénzügyi előny realizálható alacsony üzemeltetési költség mellett.

A korszerű folyamatkezelés által magas színvonalú és minőségi munkavégzést tesz lehetővé.

A papír formanyomtatványok, űrlapok hatékonyan és gyorsan elektronizálhatóak, egyúttal az elektronikus űrlapok használatával – a papírmentes iroda irányába előrelépve – a dokumentumok elkészítési és kezelési költségeit is csökkenti (EastDoc modul).

A munkavégzés során a hibalehetőségek számát jelentősen csökkenti, mivel az elektronikus űrlapokon adatellenőrzést végez (kötelezően kitöltendő mezők, mezőtartalomtól függő vezérlés, formátum- és tartalmi ellenőrzések).

Drasztikusan csökkenti a munkafolyamatok átfutási idejét a hagyományos eljárásokhoz képest.

A munkavégzés során a manuális vagy strukturálatlan e-mail forgalom helyett egységes, átlátható feladat kezelést valósít meg.

Jelentősen csökkenti a folyamatok monitorozásának idejét, ezzel csökkentve a vezetők statisztikák elkészítésére fordított munkaóráinak számát (valósidejű és testre szabható, ad-hoc riportok, statisztikák, visszakövethetőség).

Lehetőséget biztosít valamennyi vállalati funkcionális terület folyamatainak támogatására, azok konszolidációjára.

Optimalizálja az információfeldolgozást a munkafolyamatok on-line kezelésének köszönhetően: e-mail figyelmeztetések, online jóváhagyás, keresés, a feladatok, státuszok és határidők valósidejű követése.

A rendszer funkcionalitásából adódóan folyamatosan követhető, hogy „kinek, mit és mikor kell tennie?”, illetve, „ki, mit és mikor tett?”. Csak a szükséges résztvevőket vonja be a munkafolyamatokba, az információkat intelligens módon irányítva a szervezetben.

A beépített grafikus folyamattervező eszköz segítségével gyorsan, egyszerűen tervezhetők és implementálhatók a munkafolyamatok.

Gyors bevezetés után a rendszer beszállítójának közreműködése nélkül, önállóan is bővíthetők, módosíthatók a munkafolyamatok.

A felhasználói információk a meglévő adatbázisokkal szinkronizálhatók (Active Directory, bármilyen LDAP alapú).

Vékony kliens technológiával (WEBes felület) működik és a meglévő vállalati infrastruktúrára épít, nincs szükség hardver/szoftver beruházásra.

A legkorszerűbb technológiák alkalmazásának köszönhetően illeszthető a meglévő adatbázisokhoz, háttérrendszerekhez és alkalmazásokhoz (pl. ERP, CRM, dokumentumkezelő). A WorkflowGen-nel a vállalati folyamatok az SAP ERP rendszerrel szorosan együttműködve is kialakíthatók.

Fejlett biztonsági és jogosultsági rendszere lehetővé teszi, hogy minden felhasználó csak a számára engedélyezett információt tekintse meg.

Mobil felhasználók támogatása.

Azzal foglalkozunk, hogy jobbá tegyük ügyfeleink működését!

WorkflowGen bevezetés és kiterjesztés

A moduláris felépítésének köszönhetően a WorkflowGen rendkívül gyorsan bevezethető, így nem kell kivárni a költséges és elhúzódó projekt végét, hanem munkatársai akár néhány hét elteltével használatba vehetik az új rendszert. Szintén felépítéséből adódik, hogy könnyen és hatékonyan továbbfejleszthető és bővíthető újabb folyamatokkal vagy kiterjeszthető a szervezet más egységeire is. Ehhez nem szükséges programozói ismeret, a grafikus felületen az Ön munkatársai is készíthetnek újabb workflow-kat.

Az Eastflow Technology Kft. az ismert francia-kanadai IT megoldásszállító cég, az ADVANTYS partnereként magyarországi forgalmazója a WorkflowGen termékcsaládnak.

Az ADVANTYS WorkflowGen terméke elnyerte a Technology Evaluation Center TEC Certified minősítését!

A több száz kritériumra kiterjedő vizsgálati eredmények is alátámasztják, hogy a WorkflowGen egyike a világ vezető nagyvállalati Business Process Management/Workflow rendszereinek, amely Magyarországon is az elmúlt közel 12 év alatt 600 folyamat megvalósítás platformjául szolgált több, mint 6000 felhasználó munkáját segítve.

 

További információ a TEC-ről itt található: http://vs.technologyevaluation.com/browse/285/Business-Process-Management-BPM.html

Személyes prezentáció szervezése és ajánlatkérés ügyében kollégáink állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Iroda: +36 20 599 9905
E-mail: iroda@eastflow.hu

Azzal foglalkozunk, hogy jobbá tegyük ügyfeleink működését!

Workflow portál jellemzői

100% web alapú

Microsoft Internet Explorer (Edge) támogatás

Firefox támogatás

Chrome támogatás

SSO egyszeri bejelentkezés, és automatikus jogosultság kezelés

Könnyen, különösebb oktatás nélkül alkalmazható

10 nyelven elérhető felület

Személyre szabott workflow portál a felhasználó igényei és preferenciái szerint

Fejlett portál, ami tartalmazza a felhasználó aktuális feladatait az összes folyamatra vonatkozóan

Valós idejű figyelés, grafikus munkafolyamat követés

Teljeskörű ellenőrzési lehetőség

Egy vagy többfolyamatos megjelenítés

Több kritériumos keresés a folyamatok és a feladatok között

Széleskörű lehetőség folyamat és feladat definiálásra

Űrlap adatok használata keresési kritériumként

Feladatok automatikus delegációjának lehetősége akár meghatározott időre vonatkozóan, akár anélkül

További külső információk elérhetővé tétele linkek segítségével

Saját alkalmazás elhelyezése a WorkflowGen felületén

Meglévő weboldalba ágyazható workflow portál

Értesítések

Eseményalapú e-mail értesítés (teendőről, aláírás megtörténtéről, határidő túllépésről folyamat befejeződésről, stb.)

Szöveg vagy HTML formátumú e-mail értesítések

Személyre szabható e-mail sablonok

SMTP protokoll támogatás

Közvetlen elindíthatóság e-mail értesítésekből

e-Formok

Online űrlapkitöltés böngészőn keresztül

Web űrlap használata, akár programozás nélkül

Űrlapmezők integrációja külső alkalmazásokkal és adatbázisokkal

Elektronikus aláírás

File-ok, irattartók űrlapokhoz/folyamatokhoz való csatolása

Statisztikák és riportok

Használatra kész statisztikák és táblázatok

Exportálás CSV formátumba

Statisztikák készítése a munkafolyamat adatok szűrőfeltételkénti felhasználásával

Folyamatokról készített kimutatások kérelemre, feladatra, részvevőkre, stb.

Személyre szabható kimutatások az adatbázis nézetek segítségével, vagy üzleti intelligencia eszközzel